Zo zákulisia

Naše skromné začiatky

 

Takto sa pred 10-timi rokmi začal zrod terajšej firmy mydesign. Jeden počítač, dva monitory a malá kancelárska tlačiareň. Zo začiatku bola mydesign “one man company” a ponúkala DTP služby a grafický dizajn. To všetko z “destkej izby” rodičovského bytu. Boli to naozaj skromné a neisté začiatky bez veľkého kapitálu.

Po 3 rokoch sa firma presťahovala do malých kancelárskych priestorov v podzemí panelákového domu a kúpila prvú tlačiareň Xerox. Po ďalších 2 rokoch mydesign privítala 2 nových členov tímu – začínajúcu fotografku a grafičku Zuzanu a veľkoformátovú tlačiareň s plotrom Mimaki.

img_8315

Objem zákazok a zákazníkov sa zvyšoval. Spokojní klienti sa vracali opakovane späť a sieť kontaktov sa rozširovala. Veľakrát sme museli pracovať dlho do noci, aby sme dokázali odovzdať zákazky načas a v perfektnej kvalite.

Sen o krásnych veľkých priestoroch sa splnil v roku 2011, keď Michal získal do prenájmu viac než 100 m2 v blízkosti centra mesta. A myslíte si, že sme prišli do hotového? Čakalo nás veľa práce.

_mg_9976 _mg_9981

Do tímu sme v tom čase privítali aj Tomáša, ktorý je dnes stálym zamestnancom mydesign.

Dnes má mydesign vo vlastníctve viacero vysoko profesionálnych tlačiarní a pomocných zariadení, ktoré môžete vidieť v galérií technológií. Mydesign ponúka vysoko kvalitné reklamné služby a tlač. Má veľkú sieť verných zákazníkov, ktorí si cenia poctivý a individuálny prístup.

Na budúci rok oslávi mydesign 10. narodeniny. A to vďaka vytrvalosti a odvahe pracovať poctivo, schopnosti udržať si nadštandardne dobré vzťahy s partnermi a dodávateľmi a v neposlednom rade vďaka pomoci, lojalite a podpore rodiny, príbuzných, priateľov i obchodných partnerov.

ked-sa-upratuje

Príďte si k nám “pokecať” pri šálke kávy a možno i z vás sa stanú naši budúci spokojní zákazníci.

Váš mydesign

 

2